As Beerenberger, you will become part of a well-established company on the move. Are you someone who wants to make a difference, and have the opportunity to influence the development of a company? Someone who wants to seek new solutions and have career opportunities within the same company? Then Beerenberg is the place for you.

Beerenberg has a wide range of functions – both operational and administrative. With us, you become part of an international company that supplies advanced maintenance services and solutions to industrial enterprises. We are keen to offer our employees predictability and stability in everyday life, while at the same time we want employees who help to further develop the company.

We have the possibilities; become a Beerenberger too!


 

Vacancies

Beerenberg utvider sin aktivitet globalt og søker nå Fagansvarlig IRATA!

Beerenberg er en av Norges ledende leverandører av tilkomstteknikk-tjenester, og nå utvider vi vår globale aktivitet. Vi ser derfor etter en dyktig og erfaren Fagansvarlig IRATA/Technical Authority som kan bidra til vår suksess på det internasjonale markedet. 

 

Vi er en dynamisk bedrift med over 60 NS9600-sertifiserte sikringsledere og mer enn 200 tilkomstteknikere på alle nivåer. Med en stadig økende vekst internasjonalt vil din oppgave være å utvikle og istandsette vår avdeling til også å kunne levere IRATA personell internasjonalt til prosjekter rundt om i verden. 

Som Fagansvarlig vil du ha en nøkkelrolle i å sikre og utvikle våre IRATA-tjenester. Du vil være ansvarlig for å kvalitetssikre våre prosedyrer, sørge for at vår tilkomstteknikk er i tråd med IRATA Code of Practice, og utvikle våre tjenester for å møte kravene fra det internasjonale markedet. 

 

Arbeidsstedet vil være på vårt hovedkontor på Kokstad, men internasjonal reisevirksomhet må påregnes. 

 

Kvalifikasjoner for stillingen: For å lykkes i denne rollen kreves det at du er kvalifisert IRATA Level 3 tekniker. 

 

Dine hovedoppgaver vil inkludere: 

 • Kvalitetssikring og videreutvikling av IRATA tilkomstteknikk i selskapet
 • Utvikling, oppdatering og eierskap av IRATA-prosedyrer
 • Sikre at utførelsen av IRATA-arbeid følger IRATA Code of Practice
 • Utvikling av IRATA-tjenester for det internasjonale markedet

 

Det er også en fordel om du har: 

 • Erfaring som IRATA kursinstruktør
 • God kjennskap til IRATA Code of Practice, samt. lover, standarder og forskrifter for arbeid i høyden
 • Gode lederegenskaper og evne til å inspirere og motivere teamet
 • Sterk sikkerhetsbevissthet og fokus på kvalitet
 • God kjennskap til bruk av IT-verktøy og evne til å jobbe strukturert med disse

 

Personlige egenskaper:

 • Fleksibel med hensyn til reiser internasjonalt
 • Har gode kommunikasjonsevner og formidlingsevner på både norsk og engelsk
 • Trives med å reise og oppleve verden
 • Nøyaktig, ryddig og systematisk
 • Forretningsorientert

 

Hos Beerenberg vil du få muligheten til å være en del av et dynamisk og innovativt miljø med store utviklingsmuligheter. Vi tilbyr et solid støtteapparat som gir deg de beste forutsetningene for å lykkes i rollen. Du vil få anledning til å jobbe med spennende prosjekter, og bidra til å forme fremtiden for tilkomstteknikk på et globalt nivå. 

 

Alle søknader må gå gjennom vår søknadsportal. Legg ved CV, søknad og relevante dokumenter. Spørsmål om stillingen kan rettes til Asbjørn Sletten Nesse, Avdelingsleder Tilkomstteknikk på e-post: asbjorn.sletten.nesse@beerenberg.com , eller på tlf. 93093644. 

 

Bli med på vår reise og bidra til å sette standarden for tilkomstteknikk globalt! Vi se frem til å motta din søknad. 

Som ingeniør/planlegger hos oss vil du spille en sentral rolle i å tilrettelegge og planlegge arbeid for en ledende produksjon som leverer førsteklasses isolasjonsløsninger og overflatebehandlingstjenester innenfor Subsea-segmentet. Vi kan garantere en dynamisk og utfordrende arbeidshverdag fylt med spennende oppgaver. Du vil også bli en del av et sterkt team som består av dyktige kollegaer.

 

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Forberede jobbpakker for produksjonen
 • Planlegge og organisere fremtidig arbeid for produksjonen
 • Sørge for at jobbpakker er oppdatert til en hver tid
 • Oppdatering og arkivering av tegninger og andre dokumenter
 • Dokumenthåndtering og overlevering av dokumentasjon
 • Oppdatering og loggføring av materialforbruk
 • Logistikk, fraktbrev og pakkelister
 • Rapportering
 • Oppdatere og forbedre relevante arbeidsprosedyrer
 • Bistå prosjektleder ved behov
 • Andre relevante oppgaver knyttet til stillingen

 

Om deg:

Vi ser etter deg som har gjennomføringsevne og trives i hektisk arbeidshverdag. Du er god til å forutse og løse utfordringer, finne effektive og kreative løsninger, er selvstendig, og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Videre er du serviceinnstilt, strukturert og en initiativtaker som liker å ta ansvar.

 

Ønskede Kvalifikasjoner

 • Bachelorgrad/Teknisk utdannelse innen relevante fagområder
 • God kjennskap til Microsoft Office, med særlig vekt på Excel
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • Erfaring eller kjennskap til Lean/5S
 • Fordel med grunnleggende kunnskap i 3D-modelleringsprogram
   

Relevant arbeidserfaring er en fordel, men ikke et krav. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Nyutdannede oppfordres til å søke.

 

Er du vår nye kollega?

I Beerenberg vil du bli en del av et veletablert selskap i bevegelse. Bransjen er i utvikling, hvor bærekraft, ny teknologi og robotisering tar mer og mer plass i vår hverdag. Vi har ambisiøse mål og vekstambisjoner fremover. Vår lidenskap er å overgå forventningene til våre kunder og kollegaer, og vi søker etter deg som har et mål om personlig og faglig vekst, og som har et sterkt engasjement for kontinuerlig utvikling.

 

Dersom du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen, ser vi frem til å motta din søknad.

 

For mer informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med Leyla Nielsen på tlf: (+47) 478 29 773 eller på e-post: leynie@beerenberg.com

 

 

Er du en erfaren isolatør, stillasmontør eller overflatebehandler?

Bli en del av vårt vinnerteam

Med stor økning i aktivitetsnivå offshore de kommende årene har vi behov for mange nye dyktige medarbeidere. Vi ser spesielt etter fagbrev innen ISO-fagene eller relevant arbeidserfaring fra prosjekt offshore. Vi tilbyr gode betingelser, forutsigbart arbeid i mange år og spennende karrieremuligheter.

Vi har deg og HMSK i fokus
Du vil arbeide i rotasjonsordning, med to uker på prosjekt og deretter avspasering i 3 eller 4 uker, avhengig av prosjektets art. Beerenberg tar seg av reise, overnatting og måltider når du er på jobb, slik at du kan fokusere helt og holdent på dine arbeidsoppgaver.

Hos oss er HMS og kvalitet av aller høyeste prioritet, og det er viktig at våre medarbeidere aktivt bidrar til å ivareta HMSK-kravene, samtidig som vi kontinuerlig streber etter forbedring. Gjennom å utvikle nyskapende teknologier og ha fokus på faglig utvikling for våre ansatte, jobber vi i tillegg aktivt for å redusere vår miljøpåvirkning.

Kvalifikasjoner

 • Erfaring innen isolering, stillas eller overflatebehandling
 • Erfaring fra offshore prosjekter
 • Norsk fagbrev innen en eller flere av ISO-disiplinene er en fordel
 • Ønskelig med gyldig grunnleggende sikkerhetskurs og helseattest for offshore, samt fallsikringskurs


For arbeid offshore er det krav til skandinavisk språk. Dersom du mangler nødvendige kurs for stillingen vil vi dekke dette for deg.

Et hav av karrieremuligheter
Vi er ikke bare et selskap, vi er et fellesskap i vekst, drevet av solide samarbeidspartnere. Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb i et positivt og inkluderende arbeidsmiljø. Hos oss vil du være en del av et lag som samarbeider mot felles mål.  Vi har fokus på  din personlige og faglige utvikling, og vil støtte deg slik at du kan nå ditt fulle potensial hos oss. Er du klar for å gripe muligheten?

Send inn din CV, eventuelle kursbeviser og fagbrev gjennom vår søknadsportal gjennom vår søknadsportal. For spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med rekruttering@beerenberg.com. Søknadsfrist er snarest. Oppstart etter nærmere avtale.

Bli en del av vårt vinnerteam – søk i dag!

Det er spennende tider i Beerenberg med høyt aktivitetsnivå fremover. Bransjen er i utvikling, hvor bærekraft, ny teknologi og robotisering tar mer og mer plass i vår hverdag. Vi er et anerkjent selskap innen vår bransje, og har gjennom den siste tiden blitt tildelt langsiktige avtaler som ytterligere akselerer vår vekst, både nasjonalt og internasjonalt. Vi søker nå etter en målbevisst leder som trigges av å ha resultat- og personalansvar for egne prosjekt, og som ønsker å være med å påvirke bedriften og dens resultat.

Om jobben - Prosjektstyring, resultatansvar og samhandling

Stillingen er lagt til Offshore-enheten i Beerenberg, og er lokalisert ved vårt kontor i enten Bergen eller Stavanger. Porteføljen fordeler seg på rammeavtaler med fire operatørselskap på norsk sokkel med vedlikeholdsaktivitet på i overkant av 20 offshoreinstallasjoner.

 

Som en del av ledergruppen i Offshore-enheten vil du være en viktig bidragsyter for at strategi og mål oppnås, alltid med høyt fokus på HMS og kvalitet. Relasjonsbygging og evne til samhandling på tvers av nivåer og områder er svært viktig i denne stillingen.

 

Som Prosjektleder har du personalansvar for ingeniører, planleggere og feltledere. Du har ansvaret for prosjektstyring, er en pådriver for forbedringsarbeid, og har resultatansvar innenfor ditt driftsområde. Ut fra dagens aktivitetsnivå og portefølje har du som prosjektleder ansvar for en årlig omsetning i intervallet 150-500 Mnok. Du er i denne rollen i aktiv kontakt med flere roller hos kunden, og har samtidig mange interne grensesnitt å følge opp. Din arbeidshverdag vil være en kombinasjon av fortløpende drifts- og personaloppfølging og strategisk langsiktig arbeid. I denne rollen har du mulighet til å utgjøre en forskjell, og det er forventet at du gjennom ditt engasjement, kompetanse og erfaring bidrar til kontinuerlig forbedring.

 

Du rapporterer til Executive Vice President Offshore.

 

Om deg | Initiativrik, resultatorientert og god relasjonsbygger 

Vi søker deg som er engasjert, selvstendig og initiativrik med en naturlig indre drivkraft. Du setter deg inn i selskapets visjon, verdier og strategi, og gleder deg til å bli en Beerenberger. Du må trives i en hektisk hverdag, ha gode kommunikasjonsegenskaper og være opptatt av å bygge solide relasjoner både med kundesegment og støttefunksjoner. I tillegg er du er opptatt av nyutvikling, effektive løsninger og er ikke fremmed for å ta i bruk ny teknologi.

 

For å oppleve suksess i stillingen kreves det at du har en kommersiell interesse og forståelse. Det å skape resultater motiverer deg, og du setter deg utfordrende mål og jobber hardt for å nå dem. Du er analytisk, evner å tilpasse atferd raskt for å nå målene dine, overvinne motgang og løse ulike utfordringer. Sist, men ikke minst, er du en lagspiller som gjerne deler din kunnskap og ekspertise for å oppnå ønsket resultat.

 

I tillegg mener vi at følgende kvalifikasjoner må ligge i bunn for å lykkes i stillingen:

 • Høyere utdanning, minimum bachelorgrad innen relevante fagområder
 • For å håndtere kompleksiteten og omfanget i stillingen er det et fortrinn med minimum 5 års relevant erfaring

 

Beerenberg tilbyr - En unik mulighet

En spennende stilling med overordnet ansvar hvor du har mulighet til å påvirke bedriften og dens resultat. Du får utfordrende og interessante arbeidsoppgaver med høy grad av selvstendighet og spennende karrieremuligheter. Beerenberg har et aktivt medarbeidermiljø hvor du kan delta på for eksempel mandagsfotball, treninger i treningsrommet, padel tennis, på avdelingslag i stafetten til Bergen City Marathon, i tillegg til andre sosiale sammenkomster. Bedriften tilbyr også gode forsikringsordninger, gratis parkering, elbillading og kantine.

 

En Beerenberger identifiserer seg med verdiene: inkluderende, nyskapende og ansvarlig. Våre leveranser skal være «Beyond Expectations», både til våre kunder og til kollegaer.

 

Er du klar for å gripe muligheten og være med på å sette ditt fotavtrykk i fremtidens Beerenberg? I så fall ser vi frem til å høre fra deg.

 

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til EVP Offshore, Ole Christian Thømt på e -post oletho@beerenberg.com eller via telefon 416 63 912.

 

Legg ved søknad, CV og gjerne andre relevante dokumenter.

 

Søknadsfrist: Søndag 4. august

Beerenberg søker nå prosjektleder for pågående og nye prosjekter. Stillingen vil være lokalisert ved vårt hovedkontor på Kokstad, samt ute i våre prosjekter. En del reise må dermed påregnes. Det kan også forekomme arbeid ved prosjekter utenlands.

Ønsker du nye utfordringer og kunne tenke deg prosjektleder stilling i Beerenberg, da er dette en unik mulighet for deg. Dette er en stilling med gode utviklingsmuligheter for videre karriere.

 

Hovedansvarsområder:

Vi søker en prosjektleder som skal evaluere prosjekter før oppstart i samarbeid med Operations Manager eller VP. Du vil være ansvarlig for å skissere anbud, delta aktivt i anbudsprosesser, og gjennomføre risikovurderinger, spesielt ved internasjonale prosjekter. Rollen innebærer ansvar for prosjektgjennomføring, håndtering av kontraktsmessige utfordringer, og optimalisering av kommersielle betingelser i samarbeid med prosjektteamet, selskapet og kunden. Du vil lede prosjektarbeidet i henhold til overordnede prosedyrer og ha ansvar for fremdrift, produktivitet og lønnsomhet. Videre vil du sikre at prosjektet leverer kvalitet i tråd med spesifikasjoner og forventninger, ivareta HMS/K, og utføre prosjektrapportering. Du vil også etablere en prosjekthåndbok i henhold til kundens spesifikasjoner og kontrakt.

 

Krav til kvalifikasjoner:

 • Erfaring innen ISO-fag, ønskelig med fagbrev innen isolering eller FROSIO sertifikat overflate
 • Fordel med prosjektledererfaring og erfaring med kundehåndtering
 • Viktig å ha både god økonomisk og teknisk forståelse
 • Ønskelig Bachelorgrad/ teknisk høyskole innen relevante fagområder
 • Ønskelig med erfaring fra stillinger med personalledelse, gjerne prosjektledelse

 

Personlige egenskaper:

 • Gode kommunikasjonsevner og gode fremstillingsevner, på norsk og engelsk
 • Analytisk, systematisk og strukturert
 • Fleksibel
 • Gode relasjonsegenskaper og samarbeidsevner, opptatt av god kundebehandling
 • Du må evne å ta beslutninger og arbeide selvstendig

 

Er dette en stilling som kan være av interesse, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale med Mauricio Aedo på telefon: 959 82 024 eller e-post: ma@beerenberg.com

 

Alle søknader sendes inn via vår søknadsportal. Legg ved søknad, CV og andre relevante dokumenter. Søknader behandles fortløpende. Søknadsfrist: 14.07.2021