Som Beerenberger vil du bli del av et veletablert selskap i bevegelse. Er du en som ønsker å gjøre en forskjell, og få mulighet til å prege utviklingen av et selskap? En som ønsker å søke nye løsninger, og ha karrieremuligheter innenfor samme selskap? Da er Beerenberg stedet for deg. 
 
Beerenberg har et bredt spekter av funksjoner – både operative og administrative. Hos oss blir du en del av et internasjonalt selskap som leverer avanserte vedlikeholdstjenester og – løsninger til industrielle virksomheter. Vi er opptatt av å tilby våre ansatte forutsigbarhet og stabilitet i hverdagen, samtidig som vi ønsker ansatte som er med på å videreutvikle selskapet.  
 
Vi har mulighetene; bli en Beerenberger du også!

 

Ledige stillinger

I forbindelse med større anleggsprosjekter søker vi nå etter en Anleggsleder med kompetanse innen betong og brovedlikehold.

Beerenberg har en strategisk satsing på vekst innen landbasert industri. Selskapet har oppdrag i store deler av Norge, og leverer tjenester innen flere markedsområder, inkludert industri, samferdsel og bygg- og anleggsbransjen. Beerenberg går nå inn i en veldig spennende tid med stor satsning på brovedlikeholdsprosjekter, og vi søker faglig dyktige anleggsledere til å bli med å bygge opp denne virksomheten. I denne posisjonen vil du ha en nøkkelrolle i selskapet på dette området, og blir involvert i mange spennende prosjekter framover. Du vil bli del av et stort konsern med mange muligheter og faglig sterke kollegaer.

Arbeidssted vil være i Beerenberg Industri sine ulike prosjekter. Arbeidstidsordning vil variere ut i fra prosjekt.

Arbeidsoppgaver

 • Ansvarlig for den praktiske utførelsen av arbeidet
 • Organisere og lede arbeidet på en effektiv og god måte
 • Ansvarlig for fremdriftsplan og oppsett av tidsestimering i samarbeid med prosjektleder
 • Fylle ut målebrev og månedlig rapportering
 • Sørge for dokumentasjon på kontrollplan, sjekklister, RUH, SJA, Vernerunder og HMS ihht. eksterne og interne krav
 • Sikre effektiv utnyttelse av personell, maskiner og utstyr
 • Ivareta alle bestillinger og logistikk i produksjon
 • Ansvarlig for handover og bemanning ved skiftbytte i samarbeid med prosjektleder


Kvalifikasjoner

 • Fagbrev som forskalingssnekker eller betongarbeider er en forutsetning
 • Ønskelig med relevant teknisk fagskole
 • Relevant ledererfaring fra prosjekt
 • Nødvendig kursing for å kunne jobbe mot infrastruktur, vei og rekkverk
 • Kompetanse fra bro og vei prosjekter innen betong og forskalingsfaget
 • Sertifikat klasse BE er et krav


Videre er det er fordel med økonomisk forståelse, kontraktforståelse og gode datakunnskaper.

 

Om deg
For å lykkes i rollen ser vi for oss at du er selvstendig og proaktiv. I din rolle vil du samarbeide med mange ulike parter, blant annet kunder og samarbeidspartnere. Det forutsetter derfor at du er løsningsorientert, fremtrer profesjonelt og har gode kommunikasjonsferdigheter.

Vi ser for oss at du trives med fysisk arbeid, høyt tempo og utviklingsmuligheter. Samtidig er det viktig for oss at du bidrar til et godt arbeidsmiljø.


Vi tilbyr

 • Utfordrende og spennende stilling med gode utviklingsmuligheter i et solid selskap i vekst
 • Høy grad av selvstendighet
 • Godt arbeidsmiljø med faglig dyktige kollegaer


Beerenberg er et verdibasert selskap, og vi er opptatt av at våre ansatte kan identifisere seg med våre verdier: Inkluderende, nyskapende og ansvarlig.

For spørsmål om stillingen kan du kontakte Prosjektleder brovedlikehold og infrastruktur, Sveinung Andreas Tenold, på telefon +47 977 11 196 eller e-post sveten@beerenberg.com.

Oppstart etter nærmere avtale. Søknadsfrist er 02.06.2024. Søkere vil bli vurdert fortløpende.

Vil du bli med på Beerenbergs storsatsning innen landbasert industri?

Ønsker du å jobbe i en bedrift med mange spennende prosjekter på gang? I forbindelse med større anleggsprosjekter og et spennende satsningsområde for Beerenberg søker vi nå etter betongarbeidere/forskalingssnekkere, gjerne med erfaring fra overflatebehandling. Vi søker deg som fortrinnsvis har fagbrev og noen års arbeidserfaring innen fagområdene. Erfaring kan kompensere for manglende fagbrev.

Selskapet har oppdrag i store deler av Norge, og leverer tjenester innen flere markedsområder, inkludert industri, samferdsel og bygg- og anleggsbransjen. Beerenberg går nå inn i en spennende tid med en stor satsning på brovedlikeholdsprosjekter, og vi derfor etter flere faglig dyktige medarbeidere som vil være med å bygge opp denne virksomheten. Du vil bli del av et stort konsern med mange muligheter og faglig sterke kollegaer.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil være innen betong-, armering-  forskalingsarbeid og overflatebehandling. Rollen krever forståelse for effektiv og lønnsom drift, samt sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Som betongarbeider vil du være ansvarlig for den praktiske og daglige utførelsen av arbeidet i våre prosjekter, og utføre arbeidet av god kvalitet til rett tid.

Arbeidssted vil være i Beerenberg Industri sine ulike prosjekter, og arbeidstidsordning vil variere ut i fra prosjekt.

Kvalifikasjoner

 • Ønskelig med fagbrev som betongarbeider/forskalingssnekker
 • Ønskelig med erfaring innenfor betong-/ forskalingsfaget fra bro og vei prosjekter
 • Ønskelig med erfaring med malingssystem med riktig kvalitet mot infrastruktur, vei og rekkverk
 • Nødvendig kursing for å kunne jobbe mot infrastruktur, vei og rekkverk


På grunn av sikkerhetsnivået til vår kunde er det et krav at du kan sikkerhetsklareres av norske myndigheter.

Manglende fagbrev kan i noen tilfeller kompenseres med allsidig og lang erfaring fra yrket.Vi ønsker at du er selvstendig, løsningsorientert og har gode samarbeidsevner. 

Fremfor alt, så er det viktig at du alltid tenker HMS. Du er en engasjert og ansvarsbevisst lagspiller som inspirerer dine kollegaer til en trygg, god og lønnsom arbeidsplass.

Vi ser også for oss at du trives med fysisk arbeid og høyt tempo. Samtidig er det viktig for oss at du bidrar til et godt arbeidsmiljø, og indentifiserer deg med våre verdier om å være inkluderende, nyskapende og ansvarlig.

 

Vi tilbyr

Utfordrende og spennende stilling med gode utviklingsmuligheter i et solid selskap i vekst. Godt arbeidsmiljø med faglig dyktige kollegaer For spørsmål om stillingen kan du kontakte Prosjektleder brovedlikehold og infrastruktur, Sveinung Andreas Tenold på telefon +4797711196 eller e-post sveten@beerenberg.com.

 

Oppstart snarest etter avtale. Søknadsfrist er snarest.

I forbindelse med høy aktivitet søker vi en Formann til teamet vårt på nyopprettet lager i Stavanger. I driftsavdelingen vår får du jobbe med en rekke fysiske og varierte arbeidsoppgaver.

 

Arbeidsoppgaver

 • Du har ansvar for organisering og styring av den daglige lagerdrift.
 • Fordele og prioritere arbeidsoppgaver.
 • Effektivisering av lager og logistikkfunksjoner.
 • Kvalitetssikring.
 • Truckkjøring.
 • Lasting/lossing av utstyr og maskiner.
 • Pakking i offshore containere.
 • Utarbeide nødvendig dokumentasjon i forbindelse med transport.
 • Registrering av varer/maskiner inn og ut.

   

Vi ønsker deg som er pålitelig, engasjert og ansvarsfull, som har en positiv atferd og som har evne til å ta initiativ. Alt av utstyr som skal til våre prosjekter i regionen, går via lageret på Tananger. Det kan bety hektiske dager og mange ulike oppgaver hver dag. Vi ser derfor etter en person som trives med å jobbe systematisk, holde oversikt og ha god kontroll.

 

Vi ser også etter deg som har erfaring fra lager og logistikk, og som har grunnleggende digitale ferdigheter. Kurs for pakking i offshore containere NOG 116, truckførerbevis (T4 -T8) og kjennskap til stillas er en fordel, men ikke et krav. Det viktigste for oss er at vår nye formann er engasjert, ansvarlig og opptatt av HMS. Om du i tillegg ønsker å bidra til at vi har det gøy sammen på jobb, vil vi gjerne høre fra deg!

 

Vi kan tilby

I Beerenberg vil du bli del av et veletablert selskap i bevegelse. Hos oss vil du være en del av et team som samarbeider mot felles mål og er opptatt av å prestere bra sammen. Vi er opptatt av din personlige og faglige utvikling, og vil støtte deg slik at du kan nå ditt fulle potensial hos oss. For den rette kandidaten kan det være mulig å få dekket nødvendige kurs for stillingen.

 

Arbeidsplassen er på Tananger, rett utenfor Stavanger, hvor vi holder til i et større terminalområde. Normal arbeidstid er mandag til fredag, fra 07:00 – 15:00.

 

Høres dette ut som en stilling for deg, ser vi frem til å motta din søknad og CV, sammen med eventuelle kursbeviser og fagbrev. Søknadsfrist snarest, senest: innen 21.05.24. Dersom du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte logistikkleder innland, Rune Hollund Kårbø på telefon 93016594 eller e-post: rune.karbo@beerenberg.com

Bli med oss offshore! 

Grunnet stor økning i aktivitetsnivået offshore de kommende årene har vi behov for flere dyktige kollegaer. Vi søker nå etter formenn og arbeidsledere med fagbrev innen isolering, stillas, eller overflatebehandling og med erfaring fra prosjekt offshore.

Klar til å ta karrieren til nye høyder?

Vi ønsker deg som er pålitelig, engasjert og ansvarsfull, som har en positiv atferd og som har evne til å ta initiativ. Som en del av vårt team vil du operere i en rotasjonsordning, med to uker på prosjekt og deretter fri i 3 eller 4 uker, avhengig av prosjektets art. Beerenberg tar seg av reise, overnatting og måltider når du er på jobb, slik at du kan fokusere helt og holdent på dine arbeidsoppgaver.

Vi er ikke bare et selskap, vi er et fellesskap i vekst, drevet av solide samarbeidspartnere og et inkluderende arbeidsmiljø. Hos oss er HMS og kvalitet av aller høyeste prioritet, og det er viktig at våre ansatte aktivt bidrar til å ivareta HMSK-kravene, samtidig som vi kontinuerlig streber etter forbedring. Gjennom å utvikle nyskapende teknologier og fokus på faglig utvikling for våre ansatte, jobber vi i tillegg aktivt for å redusere vår miljøpåvirkning.

Kvalifikasjoner for stillingen

 • Fagbrev innen isolering, stillas eller overflate
 • Erfaring som formann eller arbeidsleder 
 • Ønskelig med relevant arbeidserfaring fra offshore prosjekter
 • Ønskelig med gyldig grunnleggende sikkerhetskurs og helseattest for offshore, samt fallsikringskurs
 • For arbeid offshore er det krav til skandinavisk språk


Dersom du mangler nødvendige kurs for stillingen vil vi dekke dette for deg.
 

Bli med oss på denne suksesshistorien, og bidra til vår videre vekst!!

Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb i et positivt og inkluderende arbeidsmiljø. Hos oss vil du være en del av et team som samarbeider mot felles mål og er opptatt av å prestere bra sammen. Vi er opptatt av din personlige og faglige utvikling, og vil støtte deg slik at du kan nå ditt fulle potensial hos oss. Er du klar for å gripe muligheten?

Send inn din søknad, CV og eventuelle kursbeviser og fagbrev.

For spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med rekruttering@beerenberg.com. Søknadsfrist er snarest. Oppstart etter nærmere avtale.

Bli en del av vårt vinnende team – søk i dag
!

Grunnet stor økning i aktivitetsnivå har vi behov for flere dyktige kollegaer og søker i den forbindelse ingeniører til vårt team i Stavanger. Beerenberg leverer et bredt tjenestespekter innen isolasjon, stillas, overflate, tilkomstteknikk, teknisk rengjøring, wrapping, robotisering, habitat, arkitekt samt elektro- og mekaniske tjenester. I Beerenberg vil du bli del av et veletablert selskap i bevegelse. Vi er en inkluderende arbeidsgiver som setter pris på innspill fra dyktige fagfolk og ønsker ansatte som er med på å videreutvikle selskapet. Samtidig er vi opptatt av å tilby våre ansatte forutsigbarhet og stabilitet i hverdagen. Dersom du ønsker å gjøre en forskjell, ha mulighet for karriereutvikling og være med på å prege utvikling av et selskap, da tenker vi at du kommer til å trives hos oss.

 

Om jobben

Som ingeniør vil du tilrettelegge for en lønnsom, sikker, effektiv og forutsigbar gjennomføring via planlegging og utarbeidelse av jobbpakker. Ingeniørene skal via daglig driftstøtte til innretningene vurdere metodevalg og teknisk løsning, beste praksis og i hensynta HMSK kravene. Ingeniørene priser, og bestiller nødvendig utstyr og materiell samt holder oversikt på bestillinger og følger opp fremdrift. For den rette kandidaten vil det være mulighet for en ledende rolle innen engineering.

 

Sentrale oppgaver i stillingen vil blant annet være:

Tilrettelegge for, samt proaktivt følge opp mot:

 • Lønnsom, sikker, effektiv og forutsigbar gjennomføring av arbeidet – generere verdiskapning
 • Kvalitetssikre gjennomføring av pågående arbeid
 • Kommunikasjon med kunde – kundetilfredshet i relevante grensesnitt

 

Om deg

Som en samarbeidsorientert og strukturert lagspiller, med gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, bidrar du til et inspirerende og fremdriftsrettet arbeidsmiljø. I denne rollen vil du ha muligheten til å ta initiativ og skape gode kunderelasjoner, samtidig som du trives med en hektisk arbeidshverdag.

 

I tillegg mener vi at følgende kvalifikasjoner må ligge i bunn for å lykkes i stillingen:

 • Relevant utdanning, minimum teknisk fagskole
 • Minimum 2 års relevant erfaring

 

Er du klar for å gripe muligheten?

Vår lidenskap er å overgå forventningene til våre kunder og kolleger, og vi søker etter deg som er sulten på personlig og faglig vekst, og som brenner for å utvikle deg. I Beerenberg vil du bli del av et veletablert selskap i bevegelse. Bransjen er i utvikling, hvor bærekraft, ny teknologi og robotisering tar mer og mer plass i vår hverdag. Vi har ambisiøse mål og vekstambisjoner fremover. Hos oss vil du få bli del av et kompetansesterkt team som er opptatt av personlig og faglig utvikling, og det er i tillegg store muligheter for en lederrolle for riktig kandidat. Vi er opptatt av samarbeid, å spille hverandre gode og ha det kjekt på jobb!

 

Er dette en stilling som kan være av interesse ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale med Ole Christian Thømt, Executive Vice President Offshore på telefon 41663912 eller e-post oletho@beerenberg.com.

 

Søknadsfrist er 19.05.24. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

I Beerenberg står HMS og kundetilfredshet alltid i første rekke. En Beerenberger viser typisk stor ansvarsglede, er nytenkende og inkluderende. Det gjør at vi vil mye – og vi får til mye. Vi er i betydelig vekst, og leter nå etter en engasjert kvalitetsleder med høy gjennomføringsevne.

Jobber du systematisk? Liker du å jobbe med mennesker? Motiveres du av å nå dine mål i samarbeid med andre?
Da er sannsynligheten stor for at det er akkurat deg vi leter etter.

I stillingen blir du del av et sterkt HMSK-team. Du får en avgjørende rolle for kvalitetsstyring og evnen til kontinuerlig forbedring i selskapet. Orden i styringssystemer og dokumentasjon er en ting, å skape engasjement for etterlevelse er noe annet. Idealkandidaten er den som finner den gode balansen, og som evner å omsette forbedringsideer til praktisk handling. Du vil altså være vår fremste ressurs innen kvalitet og kvalitetsstyring. Du vil samarbeide tett med nøkkelfunksjoner i store deler av organisasjonen, og du vil ha oppfølgingsansvar mot kunder og underleverandører.

 

Stillingen inngår i en avdeling med 7 medarbeidere ved vårt hovedkontor på Kokstad, og rapporterer til konserndirektør HMSK.

 

Dine viktige ansvarsområder og oppgaver vil være

 • Planlegging og tilrettelegging av kvalitetsarbeidet i konsernet (ISO 9001:2015), herunder periodiske gjennomganger og handlingsplaner
 • Interne og eksterne revisjoner
 • Systemansvar for styringssystemet, avvikssystemet og dokumentstyringen
 • Ambassadør for etterlevelse av HMS- og kvalitetspolitikken

 

Om deg
Vi ser etter deg som har faglig tyngde og et stort engasjement for HMS, kvalitet og kontinuerlig forbedring. Du er en strukturert lagspiller med sterk gjennomføringsevne, og en medarbeider som klarer å skape tillit og bygge gode relasjoner. Det er viktig at du har evne til å kommunisere tydelig både muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk, og at du evner å se det store bildet. Det er ønskelig med relevant utdanning på minimum bachelornivå. Du bør ha tidligere erfaring med kvalitetsarbeid, kvalitetsledelse og revisjoner. Tidligere erfaring fra olje- og gassbransjen, industriell produksjon/vedlikehold eller maritim sektor vil være en fordel. 


Vi tilbyr
En spennende stilling med utfordrende arbeidsoppgaver og stor grad av jobbautonomi. Du vil arbeide både strategisk og operasjonelt, og får store muligheter til personlig og faglig utvikling. Hos oss vil du oppleve et trivelig og godt arbeidsmiljø, og du blir del av et kompetent og dedikert team.

Kontoret vårt har moderne fasiliteter, parkeringsplasser, elbillading, treningsrom og kantine.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt Pål Gudbrandsen på e-post palgud@beerenberg.com eller telefon 41563651.

Legg ved søknad, CV, vitnemål og andre relevante dokumenter.

Søknadsfrist: 24.mai 2024.

 

I forbindelse med høy aktivitet søker vi en ny kollega til teamet vårt på nyopprettet lager i Stavanger. I driftsavdelingen vår får du jobbe med en rekke fysiske og varierte arbeidsoppgaver. En typisk dag på jobb inkluderer truckkjøring, lasting og lossing. Vi verdsetter systematisk arbeid og evnen til å ta selvstendige beslutninger. I tillegg utgjør pakking og sikring av forsendelser, telling av varer og vedlikehold av utstyr en betydelig del av arbeidsoppgavene.

 

Alt av utstyr som skal til våre prosjekter i regionen, går via lageret på Tananger. Det kan bety hektiske dager og mange ulike oppgaver hver dag. Vi ser derfor etter en person som jobber systematisk, holder oversikt og har god kontroll. Du liker å være i aktivitet og håndterer fint perioder med høyt tempo.

 

Erfaring fra lager og logistikk, kurs for pakking i offshore containere NOG 116, truckførerbevis (T4 -T8) og kjennskap til stillas er en fordel, men ikke et krav. Det viktigste for oss er at vår nye kollega er engasjert, ansvarlig og opptatt av HMS. Om du i tillegg ønsker å bidra til at vi har det gøy sammen på jobb, vil vi gjerne høre fra deg!

 

Vi kan tilby

I Beerenberg vil du bli del av et veletablert selskap i bevegelse. Hos oss vil du være en del av et team som samarbeider mot felles mål og er opptatt av å prestere bra sammen. Vi er opptatt av din personlige og faglige utvikling, og vil støtte deg slik at du kan nå ditt fulle potensial hos oss. For den rette kandidaten kan det være mulig å få dekket nødvendige kurs for stillingen.
 

Arbeidsplassen er på Tananger, rett utenfor Stavanger, hvor vi holder til i et større terminalområde. Normal arbeidstid er mandag til fredag, fra 07:00 – 15:00.
 

Høres dette ut som en stilling for deg, ser vi frem til å motta din søknad og CV, sammen med eventuelle kursbeviser og fagbrev. Søknadsfrist snarest, senest: 21.05.24. Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte logistikkleder innland, Rune Hollund Kårbø på telefon 93016594 eller e-post: rune.karbo@beerenberg.com  

Beerenberg sin Mekanisk avdeling søker flere dyktige Mekanikere både med og uten tilkomstteknikk.

Oljeinstallasjoner har gitt Norge enorme verdier, men de neste tiårene er det ett enormt vedlikeholdsbehov og en opprydningsjobb som står foran oss. Vil du være med på komplekse og teknologiske fjerningsprosjekt og modifikasjonsprosjekter?

Vi utvikler nyskapende, kundetilpassede løsninger for kutte- og riggeoperasjoner med miljøvennlige metoder uten utslipp.

 

Mekanisk avdeling er pr i dag 28 ansatte. På grunn av sterk økende aktivitet søker vi nå flere mekanikere, både på senior og junior nivå. 

 

Som mekaniker i Beerenberg vil du jobbe on- og offshore ute i prosjekt. Du vil ikke ha fast rotasjon, men reise iht. hvilket arbeid som skal utføres på de ulike lokasjonene. Dette kan i perioder gi noe uforutsigbarhet som betyr at du må være fleksibel.
 

Arbeidsoppgaver som er typisk i stillingen vil være

 • Komplekse riggejobber
 • Boltetrekk og strekk
 • Mobil maskinering
 • Diamant Wirekutting
 • Boring og Linjeboring
 • Hotbolting, Lockring, mm.  

 

Ansvaret ditt vil være å utføre de ulike jobbene iht. arbeidsbeskrivelser og arbeidsprosesser, samt med høy kvalitet. Du vil ha kontakt med kunde under utførelse, slik at gode kommunikasjonsevner vil være viktig.

 

For å være kvalifisert til denne stillingen må du ha mekanisk fagbrev og minimum 1 års relevant erfaring. Har du utdannelse fra teknisk fagskole eller høyskole i tillegg til mekanisk fagbrev, kan det være muligheter for å bidra med arbeid innen prosjektering, planlegging, 3D design, metode og arbeidspakker. 

 

Som mekaniker jobber du i tillegg med rigging og tilkomstteknikk, både on- og offshore. Kurs innen TT og rigging, grunnleggende sikkerhet og helsesertifikat er obligatorisk. Det vil også i alle arbeidsoperasjoner være viktig at du sikrer at gjeldende krav til HMS etterleves.

 

Fordel med ISO kompetanse men ikke ett krav.

Noe ISO arbeid kan forekomme ved lav aktivitet.

 

Om deg:

Vi ønsker at du er selvstendigløsningsorientert og har gode samarbeidsevner. Kanskje du har lederegenskaper og kan lede arbeidslag? Fremfor alt, så er det viktig at du alltid tenker HMS og at du indentifiserer deg med våre verdier om å være inkluderendenyskapende og ansvarlig.

 

Oppsummering kvalifikasjoner:

 • Mekanisk fagbrev
 • Minimum 1 års relevant erfaring
 • Fordel med ISO kompetanse
 • God kommunikasjonsevne

 

Oppsummering av eventuelle arbeidsoppgaver:

 • Boltetrekk og strekk
 • Mobil maskinering
 • Vaierkutting
 • Boring
 • Linjeboring
 • Rigging og tilkomstteknikk

 

Er dette en spennende mulighet som vil passer deg? Da vil vi gjerne se din søknad. Dersom du har spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med Leder for Mekanisk, Bertil Bargår på e-post: Berbar@beerenberg.com

 

Tiltredelse etter avtale. Alle søknader må gå gjennom vår søknadsportal for å bli vurdert. Legg ved CV, søknad, fagbrev og andre relevante kursbevis.

Er du en erfaren isolatør, stillasmontør eller overflatebehandler?

Bli en del av vårt vinnerteam

Med stor økning i aktivitetsnivå offshore de kommende årene har vi behov for mange nye dyktige medarbeidere. Vi ser spesielt etter fagbrev innen ISO-fagene eller relevant arbeidserfaring fra prosjekt offshore. Vi tilbyr gode betingelser, forutsigbart arbeid i mange år og spennende karrieremuligheter.

Vi har deg og HMSK i fokus
Du vil arbeide i rotasjonsordning, med to uker på prosjekt og deretter avspasering i 3 eller 4 uker, avhengig av prosjektets art. Beerenberg tar seg av reise, overnatting og måltider når du er på jobb, slik at du kan fokusere helt og holdent på dine arbeidsoppgaver.

Hos oss er HMS og kvalitet av aller høyeste prioritet, og det er viktig at våre medarbeidere aktivt bidrar til å ivareta HMSK-kravene, samtidig som vi kontinuerlig streber etter forbedring. Gjennom å utvikle nyskapende teknologier og ha fokus på faglig utvikling for våre ansatte, jobber vi i tillegg aktivt for å redusere vår miljøpåvirkning.

Kvalifikasjoner

 • Erfaring innen isolering, stillas eller overflatebehandling
 • Erfaring fra offshore prosjekter
 • Norsk fagbrev innen en eller flere av ISO-disiplinene er en fordel
 • Ønskelig med gyldig grunnleggende sikkerhetskurs og helseattest for offshore, samt fallsikringskurs


For arbeid offshore er det krav til skandinavisk språk. Dersom du mangler nødvendige kurs for stillingen vil vi dekke dette for deg.

Et hav av karrieremuligheter
Vi er ikke bare et selskap, vi er et fellesskap i vekst, drevet av solide samarbeidspartnere. Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb i et positivt og inkluderende arbeidsmiljø. Hos oss vil du være en del av et lag som samarbeider mot felles mål.  Vi har fokus på  din personlige og faglige utvikling, og vil støtte deg slik at du kan nå ditt fulle potensial hos oss. Er du klar for å gripe muligheten?

Send inn din CV, eventuelle kursbeviser og fagbrev gjennom vår søknadsportal gjennom vår søknadsportal. For spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med rekruttering@beerenberg.com. Søknadsfrist er snarest. Oppstart etter nærmere avtale.

Bli en del av vårt vinnerteam – søk i dag!

På grunn av høy aktivitet søker vi etter Sikringsledere med NS 9600 sertifisering. 

Hovedansvarsområder: 

 • Ansvar for å utføre arbeid i henhold til Beerenbergs HMS krav og rutiner
 • Koordinering av arbeidet med andre disiplinformenn og Fagansvarlig
 • Representere fagansvarlig for tilkomstteknikk på arbeidsplassen
 • Bistå formann som Fagansvarlig for TT under møter med kundens representanter
 • Teknisk problemløsning i samarbeid med feltingeniør / formenn

 

Kvalifikasjoner:

 • Det stilles krav om sertifisering som sikringsleder iht. NS 9600 Tilkomstteknikk


Videre er det en fordel om du har:

 • Fagbrev eller erfaring innen isolering, stillas, overflate, mekanisk, elektro, ol.
 • Riggersertifikat (O-3.2)
 • God kjennskap til lover, standarder og forskrifter for arbeid i høyden
 • Gode lederegenskaper
 • Er sikkerhetsbevisst


Dersom du mener du er den rette kandidaten for oss, vil vi gjerne at du søker! Legg ved CV, søknad og relevant dokumentasjon på din kompetanse. Alle søknader må gå gjennom vår søknadsportal for at de skal bli vurdert.

Søknadsfrist er snarest. Søknader behandles fortløpende. Tiltredelse er fortløpende og etter avtale.

Spørsmål for stilling og arbeidssted kan rettes til Avdelingsleder TT, Asbjørn Sletten Nesse på e-post asbnes@beerenberg.com.

 

Grunnet stor økning i aktivitetsnivået offshore de kommende årene har vi behov for flere dyktige kollegaer. Vi søker nå etter kandidater som har fagbrev innen elektro og som har opparbeidet seg relevant erfaring fra prosjekter on- og offshore.
 

Som ansatt i Beerenberg vil du jobbe on- og offshore ute i prosjekt. Du vil ikke ha fast rotasjon, men reise iht. hvilket arbeid som skal utføres på de ulike lokasjonene. Dette kan i perioder gi noe uforutsigbarhet som betyr at du må være fleksibel.
 

Ansvaret ditt vil være å utføre de ulike jobbene iht. arbeidsbeskrivelser og arbeidsprosesser, samt med høy kvalitet. Du vil ha kontakt med kunde under utførelse, slik at gode kommunikasjonsevner vil være viktig. En stor grad av selvstendighet er også viktig da du stort sett vil inngå som eneste elektriker i ett lag.
 

For å være kvalifisert til denne stillingen må du ha fagbrev innen elektro og det er ønskelig med 5 års relevant erfaring. Videre er det en fordel om du har følgende kurs:

 

 •   Ex Grunnleggende
 •   Ex Vedlikehold
 •   Tilkomstteknikkurs i Soft sertifisering

 

Vi ønsker at du er selvstendig, løsningsorientert og har gode samarbeidsevner. Fremfor alt, så er det viktig at du alltid tenker HMS og at du indentifiserer deg med våre verdier om å være inkluderende, nyskapende og ansvarlig.
 

Søknadsfrist snarest, søknader vurderes fortløpende
 

Tiltredelse etter avtale. Alle søknader må gå gjennom vår søknadsportal for å bli vurdert. Legg ved CV og kortfattet søknad.
 

Dersom du har spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med Andreas Wisnes Fristad på tlf:+47 900 46 045 eller e-post andfri@beerenberg.com