Som Beerenberger vil du bli del av et veletablert selskap i bevegelse. Er du en som ønsker å gjøre en forskjell, og få mulighet til å prege utviklingen av et selskap? En som ønsker å søke nye løsninger, og ha karrieremuligheter innenfor samme selskap? Da er Beerenberg stedet for deg. 
 
Beerenberg har et bredt spekter av funksjoner – både operative og administrative. Hos oss blir du en del av et internasjonalt selskap som leverer avanserte vedlikeholdstjenester og – løsninger til industrielle virksomheter. Vi er opptatt av å tilby våre ansatte forutsigbarhet og stabilitet i hverdagen, samtidig som vi ønsker ansatte som er med på å videreutvikle selskapet.  
 
Vi har mulighetene; bli en Beerenberger du også!

 

Ledige stillinger

Har du bred faglig erfaring, og drives av å oppnå gode resultater og finne løsninger? Beerenberg søker nå etter en Feltleder. Som Feltleder vil du ha en viktig rolle i selskapet, hvor ditt hovedansvaret vil være å sikre en sikker og effektiv drift på våre installasjoner.

Stillingen er underlagt Samhandlingssenteret under området Maintenance, Modifications & Operations (MMO). Arbeidsstedet vil være vårt kontor i Stavanger, men det må påregnes sporadiske reiser til våre ulike installasjoner. Varigheten av reiser i prosjekt vil variere i forhold til type oppdrag man reiser på.

Du vil ha personalansvar for Arbeidslederne, og rapporterer til Driftsleder.

 

Som Feltleder vil du ha ansvar for å sikre at alle planlagte feltaktiviteter er tilstrekkelig gjennomgått, koordinert og risikovurdert. Du vil være bindeleddet mellom installasjon og prosjektorganisasjon, hvor du vil ha det daglige ansvar for å sikre en god samhandling og  informasjonsflyt. Arbeidshverdagen vil være variert hvor dine hovedoppgaver blant annet vil være:
 

 • Ansvarlig for at arbeid på installasjon eller anlegg gjennomføres iht. plan og gjeldende arbeidspakker og prosedyrer  
 • Godkjenne planer og overlevere disse til installasjon
 • Styring av personell i samråd med Bemanningsavdelingen
 • Ansvarlig for rapportering iht. Prosjekthåndbok
 • Kontinuerlig arbeide for å forbedre driftsenhetens økonomiske resultat 
 • Sikre godt grensesnitt og samarbeid med andre under- og medleverandører ved helhetlige- og deloppdrag 
 • Ansvarlig for gjennomføring av sykefraværsoppfølging, samt medarbeiderkvalitet i driftsenhet
 • Drive målrettet forbedringsarbeid på HMS, kost- og produksjonseffektivitet i enheten
 • Sikre at kvalitet på jobbutførelse og dokumentasjon er i tråd med gjeldene krav og prosedyrer
   

Vi søker deg som er engasjert, selvstendig og løsningsorientert. Det å skape resultater og forbedringer motiverer deg. Du er informasjonssøkende, opptatt av nyutvikling og er ikke fremmed for å ta i bruk ny teknologi. Videre er det viktig at du er strukturert, særlig i hektiske perioder hvor det er krav til leveranser. Som Feltleder vil du ha tett dialog med både kunde og interne grensesnitt. Det kreves derfor at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

I tillegg mener vi at følgende kvalifikasjoner må foreligge for å lykkes i stillingen:

 • Fagbrev innen isolering, stillas eller overflate
 • Frosio sertifisering innen overflate
 • Ønskelig med 5 års relevant arbeidserfaring


Videre er det en fordel med Frosio sertifisering innen isolering, ledererfaring, kjennskap til kontrakt ISO/Equinor og kundens planverktøy SAP. God kjennskap til alle ISO fag og teknisk forståelse er også en forutsetning for å lykkes i stillingen.

 

Er du klar for å gripe muligheten?
Vi tilbyr en spennende stilling med tett dialog med både kunder og prosjektorganisasjonen, hvor du vil ha muligheten til å påvirke bedriften og dens resultater. Du vil få utfordrende og interessante arbeidsoppgaver med høy grad av selvstendighet og gode utviklingsmuligheter.
 

Kontaktperson for stillingen er driftsleder Jørgen Vestre-Øen, kontaktes på  e-post joroen@beerenberg.com eller telefon +4741635456.

Alle søknader må registreres gjennom vår søknadsportal. Legg ved søknad, CV og andre relevante dokumenter.

Søknadsfrist: 07.03.2024.

 
Grunnet en økning i oppdrag, søker vi nå etter en ny kranbilsjåfør til Beerenberg Industri. 
Vi ser etter en trygg og pålitelig sjåfør til å kjøre kranbilen vår i Skien- og Porsgrunnsområdet.  


Jobben din blir blant annet  å frakte stillasmateriell fra lageret vårt til og fra byggeplasser. Det er ønskelig med noen års erfaring, men dette er ikke et krav da vi vil gi opplæring og kursing dersom det er behov. 
  

Annet arbeid må påregnes ved behov. 

 

Kvalifikasjoner: 

 • Førerkort klasse CE 

 • Gyldig YSK (yrkessjåførkompetanse) 

 • G8-kransertifikat 

 • T4-trucksertifikat 

 
Vi kan tilby 

 • Godt arbeidsmiljø med flinke kollegaer 

 • Høy grad av selvstendighet i arbeidet 

 • Et uformelt og hektisk arbeidsmiljø 

 • Et selskap i vekst og del av solid konsern 

 

 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen kan du ta kontakt med Morten Feen på telefon +47 928 55 575 

 

Søknader blir behandlet fortløpende  
 
Søknadsfrist er 10.03.2024 

Beerenberg Industri søker nå etter en lagermedarbeider til vårt utendørs lager i Grenland!  

 

Hovedoppgaver  

 • Generelt lagerarbeid, som pakking, telling og lagring av stillasutstyr   

 • Vedlikehold av stillasutstyr   

 • Lasting og lossing av lastebil og lastbærer med truck   

 • Pakking og sikring i lastbærere i henhold til NOG 116   

 • Eventuelt annet lagerarbeid utover stillaslager   

​ 

Kvalifikasjoner  

 • Lager/logistikkerfaring   

 • Ønskelig med Kompetansebevis for NOG 116 – Pakking og sikring av last i lastbærere 

 • Behersker norsk både skriftlig og muntlig 

 • Truck førerbevis: Klasse T1, T4 og C1  

 • Bilsertifikat: B 

 

 

Personlige egenskaper 

Vi ser etter deg som er en lagspiller, er lojal og har et godt humør. Du trives i et hektisk arbeidsmiljø, og tar initiativ og er løsningsorientert når du møter på nye og gamle utfordringer. Videre ser vi etter deg som har stor arbeidskapasitet og som kan bidra til en positiv atmosfære på arbeidsplassen.  

 

Vi kan tilby: 

I denne stillingen kan du se frem til å jobbe i et hektisk, morsomt og inspirerende arbeidsmiljø som gir deg muligheten til å trives og utvikle deg. Vi er stolte av å være en trygg arbeidsgiver med et solid fagmiljø, og du vil få sjansen til å jobbe selvstendig med spennende faglige utfordringer.  

 

For nærmere informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Morten Feen på telefon 928 55 575 

 

Legg ved søknad, CV, vitnemål og andre relevante dokumenter.  

 

Søknadsfrist: 10.03.2024. Søknader blir behandlet fortløpende.

Beerenberg søker nå etter deg med fagbrev innen stillasbyggerfaget!

Som stillasmontør vil du arbeide i rotasjon på våre prosjekter onshore og offshore. Du vil jobbe i en periode på 2 uker, og deretter har fri i 3 eller 4 uker avhengig av prosjekt. Å jobbe i prosjekt vil gi deg en spennende, variert og utfordrende arbeidshverdag. Bedriften dekker reiseutgifter til og fra jobb, overnatting og måltider så lenge man er på jobb.

Beerenberg er et selskap i vekst med solide samarbeidspartnere og et godt arbeidsmiljø. Hos oss står HMS og kvalitet i høyest, og det er viktig at du aktivt medvirker til at selskapets HMS-krav ivaretas samt at kvaliteten på selskapets leveranser kontinuerlig forbedres. Vi utvikler nyskapende løsninger og metoder som er miljøvennlige med reduserte utslipp og energibruk. Dette gjør vi ved økt bruk av teknologi og faglig utvikling for våre ansatte. 

Kvalifikasjoner for stillingen: 

 • Norsk fagbrev innen stillasbyggerfaget
 • Fallsikringskurs 
 • For arbeid offshore er det i tillegg krav til skandinavisk språk, grunnleggende sikkerhetskurs  og helseattest for offshore


Dersom du mangler nødvendige kurs for stillingen vil bedriften dekke dette for deg. Engelskspråklige kandidater med fagbrev vil vurderes for onshore.

Som person må du være pålitelig, selvgående, samt inneha et utpreget fokus på HMS og kvalitet. En Beerenberger skal levere Beyond Expectations, og vi ser derfor etter deg med faglig integritet og som identifiserer seg med verdiene våre inkluderende, nyskapende og ansvarlig.

Er du klar for å gripe sjansen og bli med på laget?
Vi tilbyr de rette kandidatene en unik mulighet til å delta i spennende prosjekter, både onshore eller offshore. Vi legger vekt på ordnede lønnsforhold, et positivt og inkluderende arbeidsmiljø, samt fokuserer på medarbeiderinvolvering. Hos oss får du også gode muligheter for kompetanseutvikling og karrierevekst, slik at du kan realisere ditt fulle potensial i arbeidslivet.

Dersom du mener du er den rette kandidaten for oss, vil vi gjerne at du søker! Legg ved CV, fagbrev og eventuelle kursbeviser. For spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med rekruttering@beerenberg.com.

Søknadsfrist er snarest. Oppstart etter nærmere avtale.