Ny isolasjonsløsning overvåker fuktighet

Bruk av sensorteknologi bekjemper korrosjon og reduserer vedlikeholdsutgifter.

Les mer

Beerenberg satser på lederskap: kommunikasjon og samhandling i fokus

Godt lederskap og aktiv lederutvikling står høyt på agendaen i Beerenberg. For femte gang gjennomføres nå et program med ulike temaer og moduler der ledere møtes på tvers av selskapet for å lære av hverandre og utvikle sin egen rolle. Programmet er et samarbeid mellom Administrativt Forskningsfond (AFF) og Beerenberg, nå sist med bidrag fra eksterne forskere fra NHH.

Les mer

Ny kontrakt for spesialisert robot overflatebehandling i Brasil.

Kontrakten omfatter spesialisert robotoverflatebehandling på Peregrino FPSO som ligger utenfor Brasil og er verdt mellom NOK 50 og NOK 100 millioner.

Les mer

Yara fornyer rammeavtalen med Beerenberg

Beerenberg har signert en ny rammeavtale med Yara Norge AS for stillastjenester.

Les mer

Beerenberg skalerer opp

Etter å ha vunnet flere store og langsiktige kontrakter og ansetter Beerenberg nå 300 hundre medarbeidere med erfaring fra ISO-fagene stillas, overflate og isolering.

Les mer

Korea Trade Commission konkluderer at Aspen Aerogels påstander om patentkrenkelse er grunnløse.

Korea Trade Commission (KTC) har nå konkludert med at Beerenberg og vår produsent ikke er i strid med Aspen Aerogels intellektuelle rettigheter ved salg og distribusjon av Oryza Aerogel.

Les mer

Ny servicekontrakt på Ekofisk

Beerenberg er tildelt en ny seksårig servicekontrakt på Ekofisk feltet. Oppdragsgiver er ConocoPhillips Skandinavia AS.

Les mer

Møt Romualdas Plukas

Romualdas Plukas hadde jobbet for Beerenberg siden 2010 før han ble utnevnt som formann innen isolasjon i 2019. Siden den gang har arbeidet ved det største oljeraffineriet i Norge, Mongstad. I løpet av disse årene har han utmerket seg som en hardtarbeidende, dedikert og ansvarlig person, og har vært et godt forbilde for kollegene sine. I år ble han stemt frem som vinneren i kategorien 'Den Fleksible' under Beerenberg Awards.

Les mer

Robot teknologi: en game changer for vedlikehold

Beerenberg har i mer enn 47 år levert nyskapende serviceløsninger til et bredt spekter av industrielle virksomheter. Konsernet er en av de ledende leverandørene av vedlikeholds- og modifikasjonstjenester på norsk sokkel, i tillegg til å være en global leverandør av isolasjonsprodukter.

Les mer

Møt teknisk ingeniør Daniil

Daniil Monakh er en av Beerenbergs mange unge ansatte. Han er nylig ferdig utdannet fra fagskolen, og er allerede kommet godt i gang med flere prosjekter.

Les mer

Møt isolasjonsformann Hedda

For Moldejenten Hedda Mathilde Hollen var det ingen stor barndomsdrøm å bli isolatør i et mannsdominert yrke, faktisk var interessen for hest og friluftsliv en del av grunnen til at hun begynte i bransjen. Dette skal vi komme tilbake til!

Les mer

Lotte Chemical og Beerenberg med globalt samarbeid

LOTTE Chemical og Beerenberg har signert en forretningsavtale for bærekraftsamarbeid og policyutvikling. Avtalen ble signert 25. august i Jamsul, Seoul.

Les mer