Korea Trade Commission konkluderer at Aspen Aerogels påstander om patentkrenkelse er grunnløse.

Korea Trade Commission (KTC) har nå konkludert med at Beerenberg og vår produsent ikke er i strid med Aspen Aerogels intellektuelle rettigheter ved salg og distribusjon av Oryza Aerogel.

Les mer

Beerenberg has signed a new sizeable contract with Equinor Energy AS

The contract covers specialized robotic surface treatment on the Peregrino FPSO located offshore Brazil and is worth between NOK 50 and NOK 100 million.

Les mer

Ny servicekontrakt på Ekofisk

Beerenberg er tildelt en ny seksårig servicekontrakt på Ekofisk feltet. Oppdragsgiver er ConocoPhillips Skandinavia AS.

Les mer

Møt Romualdas Plukas

Romualdas Plukas hadde jobbet for Beerenberg siden 2010 før han ble utnevnt som formann innen isolasjon i 2019. Siden den gang har arbeidet ved det største oljeraffineriet i Norge, Mongstad. I løpet av disse årene har han utmerket seg som en hardtarbeidende, dedikert og ansvarlig person, og har vært et godt forbilde for kollegene sine. I år ble han stemt frem som vinneren i kategorien 'Den Fleksible' under Beerenberg Awards.

Les mer

Robot teknologi: en game changer for vedlikehold

Beerenberg har i mer enn 47 år levert nyskapende serviceløsninger til et bredt spekter av industrielle virksomheter. Konsernet er en av de ledende leverandørene av vedlikeholds- og modifikasjonstjenester på norsk sokkel, i tillegg til å være en global leverandør av isolasjonsprodukter.

Les mer

Møt teknisk ingeniør Daniil

Daniil Monakh er en av Beerenbergs mange unge ansatte. Han er nylig ferdig utdannet fra fagskolen, og er allerede kommet godt i gang med flere prosjekter.

Les mer

Møt isolasjonsformann Hedda

For Moldejenten Hedda Mathilde Hollen var det ingen stor barndomsdrøm å bli isolatør i et mannsdominert yrke, faktisk var interessen for hest og friluftsliv en del av grunnen til at hun begynte i bransjen. Dette skal vi komme tilbake til!

Les mer

Lotte Chemical og Beerenberg med globalt samarbeid

LOTTE Chemical og Beerenberg har signert en forretningsavtale for bærekraftsamarbeid og policyutvikling. Avtalen ble signert 25. august i Jamsul, Seoul.

Les mer

Reduserer energibehovet med isolasjon

Bedre isolasjon reduserer CO2 utslipp og høye strømkostnader for olje- og gassanlegg. 

Les mer

Ny aktør innen bro vedlikehold

Beerenberg, en ledende leverandør av vedlikeholds- og modifikasjonstjenester i olje- og gassbransjen, satser nå også på bro vedlikehold.

Les mer

Robotisert maling av FPSO

Ny robot teknologi løser komplekst FPSO vedlikehold

Les mer

Beerenberg er børsnotert

Beerenberg hadde sin første dag på Oslo Børs markedsplassen Euronext Growth torsdag, og er nå registrert med ticker BBERG.

Les mer