Webanalyse 

Vi bruker analyseverktøyene Google Analytics og Microsoft Clarity for å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre.

Hvilke personopplysninger samles inn?

Google Analytics er et analyseverktøy som samler aggregert og ikke personlig identifiserbar informasjon om nettstedsbruk via cookies. Eksempler på informasjon som samles er hvor mange som besøker ulike sider, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren befinner seg på nettstedet. Informasjonen som samles inn av Google Analytics er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Microsoft Clarity er et analyseverktøy som samler data om brukerinteraksjoner på nettsiden, f.eks. klikkmønstre, scrollmønstre, musebevegelser og avspillinger av brukersesjoner.  For mer informasjon om hvordan Microsoft Clarity samler data, se Microsoft Privacy Statement."

Informasjonen som samles inn via analyseverktøy inneholder ikke personspesifikke opplysninger, og kan ikke knyttes til deg som enkeltperson.

For ytterligere spørsmål knyttet til temaet, kontakt kommunikasjon@beerenberg.com.