Bli en Beerenberger du også!

Som en Beerenberger vil du arbeide i en rotasjonsordning offshore, med to uker på prosjekt, og deretter fri i 3 eller 4 uker avhengig av prosjektets art. Beerenberg tar seg av reise, overnatting og måltider når du er på jobb, slik at du kan fokusere helt og holdent på dine arbeidsoppgaver.

 

Er du:

 • Faglært stillas montør
 • Har bransjeerfaring innen stillas, isolasjon eller overflate
 • Pålitelig, engasjert og ansvarsfull
 • Positiv og har evne til å ta initiativ
 • God til å jobbe i team og bidrar til et godt arbeidsmiljø

Da er du en vi ønsker å snakke med! Meld din interesse

 

Vi styrker vi vår posisjon på norsk sokkel, utvider vår virksomhet i Stavanger og skaper ytterligere muligheter for våre ansatte og partnere.

Arild Apelthun, Konsernsjef i Beerenberg

 

Hvorfor velge Beerenberg tenker du?

Vi er mer enn et firma. Her møter du et fellesskap av dyktige mennesker som alle har lidenskap for faget. Vi legger vår stolthet i å ha et inkluderende arbeidsmiljø, med ryddige og trygge rammer, der det legges til rette for både faglig og personlig utvikling. Hos Beerenberg er HMS og kvalitet alltid høyeste prioritet. Vi er alltid åpne for å ta i bruk nye metoder eller ny teknologi om det hjelper oss å gjøre en bedre jobb. Eller om det gjør arbeidet bedre for våre ansatte.

Som ansatt i Beerenberg får du:

 • En seriøs og trygg arbeidsgiver: Vi er en solid bedrift med lang fartstid i bransjen, og legger stor stolthet i å ta vare på våre ansatte.
 • Forutsigbarhet: Vi tilbyr langvarige kontrakter med god lønn og gode betingelser.
 • Utviklingsmuligheter: Vi satser på våre ansatte og legger til rette for faglig og personlig utvikling.
 • Et spennende arbeidsmiljø: Vi jobber i team med fokus på samhold og godt humør.
 • Bli med i et selskap i medvind: Beerenberg er en ledende aktør i bransjen og heier på ansatte som er med å utvikle nye produkter og forbedringer.
 • Bærekraftige løsninger: Vi tar miljøet på alvor og jobber aktivt for å redusere vår klimapåvirkning.

Vil du høre hva vi kan tilby? Meld din interesse

 

Hva sier Beerenbergere selv?

Vi har tatt en prat med tre Beerenbergere for å høre hva de synes om å jobben sin.

 

Eirik Grepsly, Arbeidsleder stillas i Beerenberg siden 2014

Med over 32 år i bransjen er Eirik en mann med masse erfaring og kunnskap. Han trekker fram Beerenberg som en trygg arbeidsplass med lange kontrakter, lønn som kommer punktlig og ryddighet i alle ledd. Han liker at det er full fart og travle dager, som gjør at jobbperioden er over på et blunk. At det sosiale er topp, er selvsagt også viktig for Eirik, som fremhever sosiale turer sammen utenfor arbeidsperioden.

Jeg liker det hektisk. Jeg syns det er greit. Jeg ser ofte på klokken og tenker: Å, er den blitt så mye i dag? Ja, så dagene flyr 

Eirik Grepsly, Arbeidsleder stillas

 

Tor Kristian Hagen, Formann isolering i Beerenberg siden 2013

Det Tor Kristian løfter fram er hvordan rotasjonsjobb offshore har vært fantastisk for familielivet. Joda, han var borte i to uker, men til gjengjeld var han hjemme i 4 uker – som er 8 måneder i året der familien kan få fullt fokus! Han har fulgt opp fotballtreninger og lekselesing for både sine gutter og naboens i mange år. Han anbefaler offshore-livet på det sterkeste. I tillegg trekker han fram en spennende og hektisk arbeidshverdag, med et veldig hyggelig sosialt liv på plattformen. Det spilles fotball i hallen, og han er med i Reodor Felgen-klubben, som blant annet lager Popcornmaskin av rester fra isoleringsmateriell.

Å kombinere familielivet og å jobbe i Beerenberg, er fantastisk bra. Du arbeider en tredjedel av året, det vil si at du har åtte måneder fri til å ta deg av familien.

Tor Kristian Hagen, Formann isolering

 

Vil du høre hva vi kan tilby? Meld din interesse

 

Anne Serine Fjeldtvedt, Overflatearbeider i Beerenberg siden 2022

Den 26 år gamle Anna var egentlig lastebilsjåfør, da en bekjent tipset henne om mulighetene i Beerenberg. Det gjorde at hun tok kontakt med dem, og har ikke angret siden. Hun trekker fram det fantastiske arbeidsmiljøet, og arbeidsoppgaver som er både krevende, morsomme og givende. Dagene på plattformen suser forbi, og når hun ikke arbeider, spiller hun dataspill, ser film, trener eller bare prater med noen av de andre kollegene der. Anne anbefaler offshorelivet. Beerenberg tar godt imot deg, og karrieremulighetene er gode.

Arbeidsmiljøet er jo helt fantastisk. Du er så glad og letta når du kommer ut. Det blir nesten som en liten familie når du møter dem igjen 

Anne Serine Fjeldtvedt, Overflatearbeider

 

Hos oss får du som ansatt:

 •  En spennende og utfordrende jobb i et positivt og inkluderende arbeidsmiljø
 •  Gode lønns- og arbeidsvilkår
 • Muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Et godt arbeidsmiljø med fokus på samhold og trivsel

Bli med oss på denne spennende reisen! Er du klar til å søke - Søk her! 

Er du klar? Søk nå