Betongarbeid

Vi utfører prosjekter både betongrehabilitering og etablering av nye konstruksjoner i betong. Vårt erfarne mannskap tar seg av prosjektene fra begynnelse til slutt, inkludert andre fagområder og tjenester som typisk inngår i større prosjekter. 

Vi utfører prosjekter både betongrehabilitering og etablering av nye konstruksjoner i betong. Vi utfører prosjekter både betongrehabilitering og etablering av nye konstruksjoner i betong.

Fra rehabilitering av offshore betongkonstruksjoner til fornying og vedlikehold av veibåruer og kaianlegg, vi utfører betongarbeid innen alle våre bransjer. 

Med vår lange erfaring innen vedlikehold og levetidsforlengelse, spesialiserer vi oss på å revitalisere betongkonstruksjoner for å forlenge levetiden og forbedre funksjonaliteten. Fra reparasjon av slitte overflater til forsterkning av strukturell integritet, bringer vi tiår med erfaring til hvert prosjekt. 

Vi gjennomfører både store og mindre prosjekter, og har lang erfaring som hovedentreprenør i prosjekter hvor vi kombinerer flere av våre tjenester for å løse oppgaven. 

Ta kontakt og oppdag hvordan vi kan gi dine betongkonstruksjoner nytt liv, gjennom prosjekter utført med kvalitet og pålitelighet. 

Kontakt oss

Kjetil Stöckel-Kvamme

Technology and Industry