Siden slutten av 1990-tallet har Beerenberg vært lederen innen førsteklasses subsea-isolasjonsløsninger. Vår unike HSE-ytelse og utrolige kvalitet skiller oss ut. Stol på oss til å levere innenfor den gitte tidsrammen, slik at prosjektet ditt nyter godt av en uovertruffen ytelse, pålitelighet og fremragende kvalitet som står tidens prøve!

Med en rik og relevant historie innen design, produksjon og implementering av kvalitetssikrede prosesser for den globale subsea-industrien, har Beerenberg omfattende erfaring. Våre operasjoner er ikke bare kostnadseffektive, men også eksepsjonelt fleksible, og sikrer en problemfri mobilisering av ressurser der det er nødvendig for en grundig kontrollert prosjektutførelse.

I det dynamiske landskapet innen olje- og gassutforskning er utviklingen av subsea-teknologi avgjørende for å tappe nye ressurser i offshore-dyphavbrønner. Mens industrien beveger seg mot sikrere metoder for utforskning og idriftsettelse av offshore-felt, er Beerenberg i front, og introduserer sofistikert teknologi, produkter og systemer til markedet.

Når produksjonsoperasjoner utvides til dypvannsmiljøer, blir håndtering av subsea-hydrater en viktig faktor. Beerenberg Services AS spesialiserer seg på termisk isolasjon innen subsea-installasjoner, og bruker høytytende termisk isolasjonsmateriale. Vår fantastiske historie innen HES, kvalitet og prosjektutførelse viser vår forpliktelse til fortreffelighet, og sikrer effektive løsninger gjennom unike teknikker innen støpeformfremstilling og isolasjonsinjeksjoner/støpning. Som et resultat gir vi sømløs prosjektutførelse over hele verden.